Bådtransport​ København og Sjælland

Når båden skal tages op fra havnen til vinteren, eller når den skal sænkes ned til brug om sommeren, er det vigtigt at benytte kompetente fagfolk til din bådtransport. Det får du hos os.
Hos Vognmand Kenneth Wittrog, i Ishøj nær København på Sjælland, har vi årelang erfaring med bådtransport – herunder også afhentning og levering af nyindkøbte både.

Sikker bådtransport

Når det drejer sig om transport og løft af både, kan selv den mindste fejl have store og omkostningstunge konsekvenser.

Din båd er med andre ord i de sikreste hænder, når du overlader din opgave til os.

Hvor store både håndterer vi?

Vores bil og kran til bådtransport er bygget til at kunne klare store såvel som små både. Derfor kan vi varetage de fleste typer opgaver inden for området.

Eksempelvis ved bådtransport:

  • I havne (nedsænkning og optagning) både op til 11 tons
  • Transport af både, som er op til 30 fod lange og med en højde på op til 3 meter

​Vi tilbyder bådtransport i København, Hvidovre, Sjælland og hele Danmark. Arbejdet uføres for såvel private kunder som erhvervskunder, der har brug for en professionel håndtering og transport. Du er altid garanteret en kvalitetsbevidst service og en sikker transport, så du kan få båden trygt i havn.

Kontakt os for transport af båd

Søger du en hjælpende hånd til håndtering og transport af din båd, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 29 61 63 12 for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på bådtransport.

Du kan også skrive til vores e-mail på kw@wittrog.dk, vi giver gerne et gratis tilbud, hvis du beskriver din opgave for os.

Læs også om specialtransport, maskintransport og kranarbejde.

Vil du se billeder af vores arbejde med bådtransport?

Vores bil og kran til bådtransport er bygget til at kunne klare store såvel som små både, hvorfor vi kan varetage de fleste typer opgaver inden for området.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os