Kranarbejde

Har I brug for en kran til at løfte materialer i forbindelse med montering af skilte, ventilation, opbygning af haller eller andre opgaver, som foregår over jordens overflade? Vi tilbyder kranarbejde

Kranarbejde i København og på Sjælland

Har I brug for en kran til at løfte materialer i forbindelse med montering af skilte, ventilation, opbygning af haller eller andre opgaver, som foregår over jordens overflade? Så kontakt Vognmand Kenneth Wittrog ApS i Ishøj, nær Hvidovre for professionelt kranarbejde i København og omegn.

Med vores specialbyggede kran kan vi tilbyde kranløft til stort set alle typer arbejde og alle erhverv i København og resten af Sjælland.

Dine muligheder med kranløft og kranarbejde

Uanset om det drejer sig om en båd, en maskine, byggematerialer eller en helt fjerde genstand, står vi klar til at hjælpe dig med kranarbejde.

Vores kran har følgende muligheder:

  • Kranen har en maksimal rækkevidde på 37 meter
  • Ved 37 meter kan kranen løfte ca. 350 kg
  • Afhængigt af, hvor langt kranen skal række, kan den løfte mellem 350 kg og 27 tons​

​De fleksible muligheder for kranarbejde, som vores kranbil tilbyder, har gjort, at vi har udført adskillige opgaver for blandt andet skilte-, ventilations- og byggefirmaer.​

​Vi ser altid muligheder frem for begrænsninger og finder altid en løsning til løfteopgaven.

Altid høj kvalitet og sikkerhed ved kranarbejde

Vi går ind for kvalitet – især når det drejer sig om vores arbejde med kran. Derfor er vi også altid på forkant med det nyeste udstyr på området. Vi sørger naturligvis for, at dine ting bliver behandlet med største omhyggelighed og sikkerhed, når vi står for løfteopgaven.

Det er din garanti for et professionelt og kvalitetssikkert kranarbejde.

Kontakt os hvis du har brug for en kran til løfteopgaver

Vi har til huse i Ishøj og udfører kranarbejde i hele København og på resten af Sjælland. Skriv gerne til vores e-mail kw@wittrog.dk med en beskrivelse af opgaven, for at modtage et helt uforpligtende tilbud. Du kan også bruge opkaldsformularen her til højre og blive ringet op snarest muligt ☛

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 29 61 63 12 for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud, hvis du står og mangler hjælp til kranarbejde hurtigt.

Vi tilbyder også bådtransport, maskintransport og specialtransport.

Fra vores adresse i Ishøj hjælper vi mange kunder i København og på resten af Sjælland, men vi kører også gerne længere.