Specialtransport

Hos Vognmand Kenneth Wittrog ApS i Ishøj, er vi meget fleksible i forhold til vores kunders ønsker.

Specialtransport i København og på Sjælland

​Hos Vognmand Kenneth Wittrog ApS i Ishøj, er vi meget fleksible i forhold til vores kunders ønsker. Derfor tilbyder vi også specialtransport til hele København og resten af Sjælland.

Vi har gennem vores mange år i branchen løst en bred vifte af specialopgaver inden for transport af diverse godstyper. Af den grund kan vi givetvis også finde en løsning til dit behov – hvad enten det drejer sig om transport af tungt, langt eller bredt gods.

Dimensioner for specialtransport

Specialtransport kan eksempelvis være transport af containere, skurvognsmoduler, pavilloner samt meget andet, der holder sig inden for følgende dimensioner:

  • Godset er maksimalt 10 meter langt
  • Godset vejer maksimalt 8 tons

Har du en forespørgsel på en specialopgave, så kontakt os, og så finder vi en løsning på opgaven.

​Få et uforpligtende tilbud på din transportopgave

Som vognmand med mange års erfaring i branchen har vi både mandskabet, udstyret og kompetencerne til at varetager alle opgavetyper.

Vi er et vognmandsfirma, der lægger stor vægt på en høj kvalitet og en tæt kundekontakt. Uanset opgaven finder vi altid en løsning til din specialtransport. Vi garanterer, at godset bliver behandlet med stor omhu og forsigtighed.

Kontakt os for tilbud på specialtransport

Du er velkommen til at kontakte Vognmand Kenneth Wittrog ApS på telefon 29 61 63 12 for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på specialtransport. Fra vores adresse i Ishøj hjælper vi mange kunder i København og på resten af Sjælland, men vi kører også gerne længere.

​Hvis du skulle have spørgsmål omkring specialtransport, så skriv også gerne til vores e-mail kw@wittrog.dk. Du kan også blive ringet op af os gennem opkaldsformularen her til højre.

Vi tilbyder også bådtransport og kranarbejde.